SW Knights of the Old Republic: The Sith Lord
zdroj: tisková zpráva

SW Knights of the Old Republic: The Sith Lord

28. 4. 2004 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Před čtyřmi dny jsme vám přinesli první informace o chystaném pokračování oblíbené ságy - Star Wars Knights of the Old Republic: The Sith Lords.

Dnes pro vás máme další podrobnosti. Tak například už je potvrzeno, že se chystá také verze pro PC. Vývojem hry se zabývá studio Obsidian Entertainment, které prozradilo, že má v úmyslu hráčům poskytnout svět s větší volností. O příběhu toho zatím známo mnoho není. Pouze to, co jsme naznačili už v naší minulé zprávě. Dozvěděli jsme se však alespoň to, že by se jeho události měly odehrávat na sedmi různých planetách.

The Sith Lords má také obsahovat různé mini-hry jako Swoop Racing, Pazaak a pravděpodobně i Turret-Manning. Maximální počet členů skupiny má být stejný jako v předešlé hře - tři. Mělo by ale dojít k nějakým změnám v interface, prý kvůli hladšímu průběhu soubojů. Herní engine údajně rovněž prošel změnami. Vylepšení se dotknou vybavení, těšit se můžete na nové třídy postaviček a samozřejmě nebudou chybět ani nové síly. Vývojáři hodlají zachovat původní možnost výběru orientace na stranu Světla nebo Temnoty. Hra má nabízet více zakončení podle toho, jak budete hrát. Tentokrát má navíc váš způsob hraní a výběr orientace ovlivnit také zaměření členů vaší skupiny.

Novinkou má být ještě možnost výběru ze dvou různých konfigurací zbraní, aplikovaná na všechny postavy. Očekávat můžete více vedlejších questů. Další informace a doufejme, že i obrázky, nám snad odhalí zanedlouho E3, kde má být tento titul prezentován. Předpokládaným termínem vydání je únor 2005.

zdroj: CVG, gamesradar

korgull

Nejnovější články