První rozšíření Lord of the Rings Online
zdroj: tisková zpráva

První rozšíření Lord of the Rings Online

22. 4. 2007 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Lord of the Rings Online, čtvrtá MMORPG od Turbine se po čtyřletém vývoji chystá na oficiální start 24.

dubna, který však bude pouhou formalitou. Jak řekl pro fanstránku WarCry producent Jeffrey Steefel, díky nezvykle dobré vyladěnosti otevřené bety (ta skončí uprostřed noci na 24.4.) a pre-order programu, zajišťujícím přenesitelnost postav, hráli všichni v uplynulých týdnech finální verzi (její mega-recenze). Ta se za dva dny změní jen tím, že dostane první patch pro drobná zdokonalení uživatelského rozhraní, vybalancování, použitelnosti a fungování (resp. nepadání) hry v extrémně vysokém rozlišení na nabušených sestavách s Windows Vista, což bylo prioritou pro tvůrce.

Ti už dokonce ohlásili první z mnoha plánovaných rozšíření LOTR Online, které se jmenuje Shores of Evendim, objeví se začátkem června a bude samozřejmě zdarma. Prozkoumáte v něm oblast 100 mil severně od Kraje, rozprostírající se okolo jezera Nenuial a opuštěného starověkého města Annúminas. Podle pověstí se tam nalézají cenné artefakty a úkolem hráčů tedy bude jejich zabezpečení, ubránění se hordám zlých kreatur (raid Battle for Helegrod) a pomoc Aragornovi v jeho hledání součástí vzácného meče Narsil. Přeloženo do řeči čísel to znamená přes 60 nových questů a 9 dalších monster. Dočkáte se též vylepšení již nyní velmi populárního hraní na hudební nástroj, mezi něž přibudou nějaké nové plus budete moci sdílet svou muziku s ostatními.

Update 23.4. - Codemasters neodhadli distribuci LOTR Online a k dostání ve většině Evropy tak bude až koncem týdne, kvůli čemuž prodloužili platnost pre-order kódu do 27.4.

zdroj: homepage, Doupe, Warcry

jd

Nejnovější články