Oznámení Company of Heroes Tales of Valor
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Company of Heroes Tales of Valor

3. 11. 2008 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Autoři Dawn of War 2 vytahují další trumf z druhé světové, tentokrát v čele s jediným tankem.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Sice se může zdát, že vývojáře z Relic plně zaměstnávají práce na Dawn of War 2, dnes však konečně přišlo i oznámení v pořadí již třetího dílu série strategie Company of Heroes: Tales of Valor (tj. druhého rozšíření původní hry). Ostatně, samotnou hru stihl již zkraje srpna nechtěně odhalit Amazon a včerejším anonymním výkřikem podobně prorokoval i někdo zasvěcený na fanouškovských fórech Relicu.

Půjde tedy de facto o nástupce loňského Opposing Fronts (8/10, recenze), který do hry vnese snad celou trojici nových kampaní z druhé světové války. Dle některých má hra trochu experimentální tím, že se v jedné z kampaní ujmete posádky jediného ruského tanku Tiger Ace a provedete jej nejrůznějšími misemi, byť tisková zpráva nic podobného nezmiňuje.

Mezi novinkami autoři mluví i o inovativní funkci přímé střelby, která vás má ještě přiblížit zážitku na bitevním poli a zlepšit vaše taktické možnosti (že by něco na způsob manuálního zaměřování/udávání trajektorií střel?). Slíben je dále alespoň jeden čerstvý multiplayerový mód, v němž se budete bránit útočící přesile, další mapy i nové skiny/podoby již stávajících jednotek.

Company of Heroes: Tales of Valor poběží opět na enginu Essence, k jeho spuštění nebudete potřebovat původní hru a vyjde v březnu 2009. Více informací má slíbené minimálně prosincové číslo německého PC Games, které na hru láká svoji obálkou - více o původní hře v našich článcích.

zdroj: WP, RelicNews

levis

Nejnovější články