Námořní simulace PT Boats: Knights of the Sea
zdroj: tisková zpráva

Námořní simulace PT Boats: Knights of the Sea

27. 3. 2004 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Moskevské vývojářské studio Akella, které najdete podepsané také pod tituly Pirates of Caribbean a Sea Dogs, zahájilo provoz oficiálních stránek pro svůj další, údajně svého druhu dosti unikátní projekt.

Láska těchto tvůrců ke slané vodě se nedá zapřít - nové dílo totiž nese název PT Boats: Knights of the Sea a jde o simulátor flotily Mosquito. V tom už spočívá první unikátnost, neboť je to zároveň úplně první simulátor flotily Mosquito vůbec. Navíc je prý projekt vyvíjen za použití takových technologií, které dosud u námořních simulátorů nebyly k vidění. Podrobnosti o historii Mosquito a samozřejmě o hře jako takové, naleznete na zmíněné homepage. Otamtud pochází první videoukázka (4 MB, DivX) s dvěma minutami záběrů na ponorku a také čerstvé obrázky v galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Klíčovými vlastnostmi PT Boats mají být: úžasně překrásné dynamické moře, historicky autentické lodě a zbraně 2. světové války, možnost ovládat kteréhokoliv člena posádky a chybět nemá ani multiplayer. Jeho vydání je plánováno na poslední čtvrtletí tohoto roku. PT Boats využívá vylepšené verze enginu STROM 2, na kterém byla postavena také Pirates of Caribbean. Tento engine je schopen vytvořit nejrůznější speciální efekty, jako jsou vlny na moři vyvolané explozí, realistické kolizní poškození, a spoustu dalších věcí. Akella navíc spolupracuje rovněž se společnostmi 1C a Maddox Games (IL-2 Sturmovik), s jejichž pomocí se snaží o vytvoření autentických a velice detailních modelů letounů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články