Metallica chystá automobilovou akční hru
zdroj: tisková zpráva

Metallica chystá automobilovou akční hru

5. 6. 2003 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když jsme vás před nedávnem informovali, že známá hudební skupina Metallica chystá v budoucnu pro své fanoušky také hru, vycházeli jsme pouze ze sporých informací na jejich oficiálních stránkách.

Nyní již víme více, neboť podle včerejší tiskové zprávy se partnerem chlapíků z Metallicy stala společnost Vivendi Universal. Zpráva hovoří o tom, že byla mezi těmito dvěma subjekty uzavřena smlouva, která Vivendi dává práva na vydání a distribuci multiplatformové automobilové závodní akční hry obsahující hudbu, hlasy a nápady skupiny. Tímto jsme se také dozvěděli, co vlastně ona hra bude zač. Jak jsme se zmínili už minule, vydání této gamesy se nedočkáte dříve, než v roce 2005. Na její produkci se bude podílet také společnost Segnana, která je partnerem Metallicy co se týče interaktivních a online záležitostí.

Jak jsme uvedli výše, hra to bude akční a automobilová, přičemž veškerá vozidla i zbraně si hráč prý bude moci sám přizpůsobit. Na rychlých kolech a s bojovnou náladou podpořenou výbornou muzikou, se budete prohánět po nekonečných terénech plných vražedných oponentů. Vedle hudebního doprovodu na vás budou z repráků rovněž mluvit hlasy členů kapely. Hra bude ale obsahovat ještě řadu dalších věcí spojených legendou zvanou Metallica. Aby se měli fanouškové na co těšit, nahraje skupina exkluzivně pouze pro tento svůj projekt jednu píseň. Už v předchozí zprávě jsme vás upozornili, že malá ukázka z této hry bude bonusem na právě vycházejícím novém albu s názvem St. Anger, který by měl být v prodeji ode dneška. Další informace o tom, jak se bude vlastně hra jmenovat a kým a na jaké platformy konkrétně bude vytvářena, se prý dozvíme později.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články