Hra Pirates of Caribbean Armada of Damned
zdroj: tisková zpráva

Hra Pirates of Caribbean Armada of Damned

27. 5. 2009 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Autoři Turoka odhalili akční RPGčko zasazené před události prvních filmových Pirátů z Karibiku.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Někteří si svá oznámení schovávají na veletrh E3, jiní je raději pustí do éteru s týdenním předstihem, aby pro svoji hru získali větší publicitu. To je případ vývojářů z Propaganda Games, tedy autorů např. loňského remaku Turoka (7/10, recenze), kteří ve spolupráci s vydavatelským domem pod Disney Interactive chystají další herní Piráty z Karibiku. V tomto případě půjde o akční RPGčko s podtitulem Armada of the Damned a co jistě potěší hned na úvod, zamíří na všechny tři hlavní platformy, tj. PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Hra se odehraje v otevřeném světě, kde se budete moci volně pohybovat - jak na souši, tak na moři. Že hned na začátku pojedete za Jackem? Kdepak, tak snadné to nebude: Aramda of the Damned se má totiž odehrávat ještě před původním filmem, čili přítomnost známých postav samozřejmě není vyloučena (ba by autoři museli být hloupí, aby si ji vyvarovali), ale zároveň to neznamená, že je potkáte všechny a že tu všechny sehrají nějakou ústřední roli. A autoři ostatně nevylučují ani to, že v menších rolích potkáte nějaké skutečné piráty, tedy alespoň postavy jejich opravdovými příběhy silně inspirované.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Konkrétně se zhostíte role začínajícího piráta, který si rozhodně nebude brát servítky. To je ale pouze východí postavení: bude už jen na vás, jak se ke krutému okolnímu světu a jeho nadpřirozeným silám zachováte, a zda budete na své okolí hodní nebo zlí. Všechna podobná rozhodnutí se však podepíšou na tom, kudy se hra bude dále ubírat. Hlavním cílem tohoto začínajícího piráta bude vypravit se na svoji první opravdovou pirátskou plavbu - a co jiného, také se samozřejmě co nejdříve stát kapitánem.

Na souši přitom budete mít plné ruce práce: vývojáři slibují prozkoumávání hlubokých a nebezpečných jeskyní, zdánlivě opuštěných pobřěžních chýší i tajuplných ostrovů. Karibik bude navíc plný pirátů, podvodníků i chudáků, kteří mají všichni mít své vlastní příběhy - a dáte-li se s nimi do řeči, čeká vás jistě spousta vedlejších úkolů i cenných informací, které využijete v postupování napříč hlavní dějovou linkou. Jak to bude na moři si ale snad nechejme až na příště.

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned vyjdou pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více se jistě dozvíme na blížící se E3.
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články