Dragon Age 3 přijde s rozlehlými lokacemi a customizací postav
zdroj: tisková zpráva

Dragon Age 3 přijde s rozlehlými lokacemi a customizací postav

22. 10. 2012 12:54 | Preview | autor: Petr Poláček |

Když se řekne „nové informace o hře“, tak člověk čeká trošku víc, než jen pár proklamací, které se nedají o něco konkrétního opřít. V této chvíli, když nic jiného o Dragon Age 3: Inquisition není k dispozici, musí stačit i těch pár proklamací… a tři první artworky. Co tedy tvůrci z BioWare do DA3 plánují?

Dle informací z víkendové panelovky během Edmonton Comic & Entertainment Expo by měl třetí díl fantasy RPG ságy nabídnout mnohem rozlehlejší lokace. Podle Jona Perryho je „jeden level v Dragon Age 3 stejně velký, jako všechny levely z Dragon Age 2 dohromady“. To je dost odvážný slib, ale ti z vás, kterým velikost lokací ve dvojce vadila, ho určitě přivítají s radostným zavýsknutím.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Mike Laidlaw navíc přihodil informaci o tom, že si svou postavu budete moci upravit na více způsobů, než to šlo i v prvním díle a přibude i možnost hrát si se vzhledem a jinými aspekty u vašich parťáků. Další střípky informací hovoří o tom, že budete v DA3 moci obsadit a obývat vlastní hrad, v nějaké podobě se ve hře objeví i Flemeth, a že tvůrci přemýšlí o tom, jak zařídit import voleb z předešlých her, aniž by k tomu byly potřeba uložené pozice z předchozích her.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Pokud vám tohle střípkaření nestačí, zkuste se ještě prohrabat twitterem producenta hry Camerona Lee, třeba tam něco dalšího zbylo. Dragon Age 3 vyjde až v příštím roce, do té doby o hře ještě hoooodněkrát uslyšíte.

Nejnovější články