Blizzard zveřejnil všechny karty z rozšíření Hearthstone: Curse of Naxxramas
zdroj: tisková zpráva

Blizzard zveřejnil všechny karty z rozšíření Hearthstone: Curse of Naxxramas

22. 7. 2014 16:43 | Preview | autor: Adam Homola |

První část rozšíření Curse of Naxxramas pro karetní Hearthstone: Heroes of WarCraft vyjde už v průběhu dneška a vývojáři z Blizzardu nás přestali lákat postupným zveřejňováním jedné karty za druhou a poslední várku nových karet představili najednou. Vášniví hráči a sběratelé se tak můžou pokochat tím, co je v následujících pěti týdnech čeká... a že je na co se těšit.

Curse of Naxxramas vyjde na pět částí, přičemž dnes se vám dostane do rukou ta první jménem Arachnid Quarter. Pochopitelně ne všech třicet nových karet dostanete hned v první epizodě a ne všechny karty dostanete jen tak. Budete si je muset vybojovat a pokořit několik unikátních bossů, kteří vás čekají na konci každé epizody. Takže ještě nepředělávejte balíky, plný dopad Curse of Naxxramas na metu Hearthstone přijde až za několik týdnů.

Mezi novými kartami najdeme i docela zákeřné novoty. Například Baron Rivendare má schopnost, díky které se všechny Deathrattle všech vašich ostatních minionů aktivují dvakrát. Což může hodně zamávat s výsledkem zápasu. Zajímavý je taky nový secret Duplicate, který vytvoří dvě kopie karty, kterou vám protivník zabije a dá vám je do ruky. Hráče Secret Mage potěší nový Mad Scientist, Haunted Creeper vyvolá radost u Hunterů, Nerub'ar Weblord může solidně rozklížit polovinu Zoo balíčků podobně jako Unstable Ghoul.

Jednou z nejzajímavějších a potenciálně nejsilnějších nových karet je určitě Kel'Thuzad, který na konci vašeho kola vrátí zpátky do hry všechny miniony, kteří v daném kole zemřeli. Pokud si tak Kel'Thuzada dostatečně ochráníte a nepřítel nemá Silence nebo nějaký removal, může to mít prakticky spočítané... Protože nejde jen o vrácení do hry, ale opětovný summon s příslušnými efekty při vyvolání. Na všechny nové karty se můžete podívat v příslušné Facebookové galerii hry.

curse of naxxramas kelthuzad zdroj: tisková zpráva

Jedna z nových a silných karet

Nejnovější články