Soutěž s filmem Captain America: Návrat prvního Avengera o tričko nebo lístek do kina CineStar
zdroj: tisková zpráva

Soutěž s filmem Captain America: Návrat prvního Avengera o tričko nebo lístek do kina CineStar

31. 3. 2014 12:16 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Abyste se mohli zapojit do soutěže s filmem Captain America: Návrat prvního Avengera o 30 triček nebo 20 lístků do kina CineStar, stačí odpovědět správně na soutěžní otázku: Kdy je v českých kinech premiéra filmu Captain America: Návrat prvního Avengera?

Odpověď hledejte na stránkách Falcon.cz, a když si budete jistí, pošlete ji (společně se jménem a adresou) na email: soutez.games@tiscali.cz Čas máte do pátku 4. dubna 23:59, kdy vylosujeme 50 šťastlivců a pošleme je Falconu, aby se o výherce postaral. Informace o filmu najdete v článku nebo na stránkách Falcon.

O filmu: Po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na pomoc svého spojence Falcona. Přesto se brzy ocitají tváří v tvář nečekanému a zdatnému nepříteli – Winter Soldierovi.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články