Při nákupu HTC Vive na Alza.cz získate Fallout 4 VR a limitovanou sadu skinů
zdroj: tisková zpráva

Při nákupu HTC Vive na Alza.cz získate Fallout 4 VR a limitovanou sadu skinů

9. 11. 2017 17:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Na zájemce o počítačovou virtuální realitu, kteří si hodlají zakoupit set virtuální reality HTC Vive, a zároveň mají rádi Fallout, čeká v obchodě Alza.cz od pátku 10. listopadu překvapení. Při koupi setu HTC Vive dostanou zdarma klíč na hru Fallout VR a stylové Fallout skiny pro headset i ovladače – měkké silikonové potahy jsou designovány ve stylu ikonické společnosti Vault-Tec Corporation z Falloutovského univerza. Ale pozor, potahů je potahů je k dispozici jen omezené množství.

Post-apokalyptické dobrodružství z dílny Bethesda Game Studios je nositelem více než 200 ocenění „Best Of“, včetně DICE a BAFTA hry roku. Poslední ocenění obdržela v kategorii Nejlepší virtuální hra na letošním veletrhu Gamescom 2017. Fallout 4 tedy konečně vstupuje na pole virtuální reality. Fanoušci se mohou těšit na kompletní obsah původní hry. Dramatickou změnou však prošel bojový, řemeslný i stavitelský systém, který byl kompletně přepracován pro potřeby virtuální reality.

Svoboda, kterou HTC Vive a jeho schopnost sledovat pohyb v prostoru celého pokoje s přesností pod jeden milimetr poskytuje, umožní hráčům prozkoumat pustinu jako nikdy dřív a skutečně se ponořit do světa Fallout 4 VR.

skinset_vaultboy zdroj: tisková zpráva

Limitovaná edice silikonových skinů bude k dispozici pouze do vyprodání zásob. Pro více informací navštivte e-shop www.alza.cz.

Nejnovější články