Největší herní svátek BE A GAMER právě startuje, slevy jsou na gaming i stavebnice LEGO
zdroj: Inzerce

Největší herní svátek BE A GAMER právě startuje, slevy jsou na gaming i stavebnice LEGO

20. 9. 2021 13:02 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

S BE A GAMER končí i videoherní sucho, které bylo letos opravdu vyprahlé. Proto bude nutno okamžitě vyměnit chátrající herní výbavu po babičce a pustit se do nového Farming Simulatoru, Battlefieldu nebo Far Cry. Stejně jako v loňských ročnících, i letos můžete ušetřit peníze na výbavě pro hráče a navíc k nákupu dostanete slevový kód na stavebnice LEGO.

Od 13. září nakupte na CZC.cz herní produkt v minimální hodnotě 299 Kč a voucher na LEGO je váš. Akce platí až do 5. října, takže máte spoustu času promýšlet, čím si uděláte radost. A zároveň, čím hodnotnější zboží nakoupíte, tím větší sleváč na stavebnice LEGO od CZC.cz dostanete.

A na jaké herní skvosty se můžete těšit?

Herní PC CZC.Gaming Knight GC134 se stane klenotem vašeho herního doupěte, na který se prášit rozhodně nebude. Tenhle kousek od zkušených GEEKů přináší výkonný procesor Intel Core i5 11. generace a moderní herní grafiku GeForce RTX 3060. Tato kombinace je zárukou skvělých herních zážitků při Full HD/QHD gamingu a umožní vám vychutnat si perfektní obraz technologie Ray tracing.

Totéž platí i pro prohnutý monitor Samsung Odyssey G5, který byl navržen tak, aby uspokojil herní potřeby všech hráčů i filmových a seriálových fanoušků - věřte, že na zprávy se s ním určitě chtít dívat nebudete.

A protože “hodně budeš sedět doma”, tahle zlevněná oblíbená herní židle Bastion potěší každý zadek. Obzvlášť, pokud si potrpí na moderní design a ergonomii.

Výběr pro hráče na CZC.cz nemá hranic, takže ceny dolů šly také u herních notebooků, herních myší, klávesnic, sluchátek nebo herních ovladačů. Celou nabídku a kompletní podmínky můžete omrknout na hlavní stránce BE A GAMER.

Dvojky hrají fér, proto mají férové ceny

Navíc na CZC.cz máte vždy záruku, že se nespálíte o fejkové slevy. Všechny slevy totiž na CZC.cz počítají z nejnižší ceny za posledních třicet dní a navíc si to můžete ověřit na transparentním grafu historie ceny, který najdete u všech produktů.

Nejnovější články