ASUS TUF Gaming: Absolutní plynulost obrazu za fér cenu
zdroj: Foto: CZC

ASUS TUF Gaming: Absolutní plynulost obrazu za fér cenu

15. 9. 2023 13:58 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Plynulost nade vše, to vám potvrdí každý gamer. Vychutnejte si sametové hraní her s technologiemi nabitým monitorem ASUS TUF, který teď seženete na CZC za víc než férovou cenu.

Obnovovací frekvence 260 Hz, odezva 1 ms, FreeSync, G-Sync… Už po prvním prolétnutí parametrů a funkcí vám musí být jasné, že ASUS se u tohoto 27" monitoru snažil dosáhnout co největší plynulosti obrazu. A když k tomu přičtete ještě minimalistický černý design a atraktivní cenovku 12 790 Kč na CZC, rázem se o monitor TUF Gaming VG27AQML1A musíte zajímat!

Chcete ho ještě levněji? CZC si ve spolupráci s ASUS připravilo akci pro školáky, v rámci níž můžete mít monitor ještě o 950 Kč levnější, takže jenom za 11 840 Kč! Stačí nakoupit do 2. října 2023 a svůj nákup zaregistrovat. Po kontrole vám bude sleva zohledněna formou cashbacku – vrácení peněz na účet. Více informací

Vysoké QHD rozlišení a skvělé pozorovací úhly

Co se týče zobrazovací technologie, najdete zde IPS displej s maximálním rozlišením 2560 x 1440 pixelů (QHD). S ohledem na úhlopříčku 27" (69 cm) se jedná o plně dostačující rozlišení, na němž si vychutnáte krásně jemný obraz u svých oblíbených herních titulů. Kontrastní poměr je 1000:1 a svítivost dosahuje 400 cd/m2, takže standard.

Monitor od této tchajwanské značky se chlubí matnou povrchovou úpravou, která minimalizuje otisky prstů a odrazy světel, a také nadprůměrnými pozorovacími úhly. Jestliže se budete chtít blýsknout při hraní obklopeni kamarády nebo se u stolu občas svezete nebezpečně nízko, nemusíte se bát – pozorovací úhly jsou 178 ° v horizontální i vertikální rovině.

Asus TUF zdroj: Foto: CZC

Plynulý obraz díky frekvenci 260 Hz a pokročilé synchronizaci

Leccos už jsme naznačili v úvodu. Tento monitor pro pařany má obnovovací frekvenci 260 Hz, takže obraz je na něm krásně plynulý. Pohyb mušky při střílečkách, běh postav i závodění s auty bude bez sekání a s ostrými detaily. Díky odezvě 1 ms zase máte jistotu, že vaše pokyny z klávesnice nebo myši se okamžitě promítnou na displeji – už žádné nevýhody v multiplayerových bitvách!

A když už jsme u těch stříleček… Přímo na monitoru můžete během hry aktivovat funkci GamePlus a měnit podobu kurzoru (zaměřovače), stopovat si čas nebo sledovat FPSka (počet snímků za sekundu).

Maximálně hladkého obrazu bez sekání pak dosáhnete tehdy, pokud vaše PC sestava (grafická karta) podporuje FreeSync Premium (grafiky AMD) nebo G-sync (grafiky nVidia Ge-Force). Monitor ASUS TUF Gaming totiž podporuje obě tyto oblíbené technologie, které spočívají v synchronizaci obnovovací frekvence displeje a grafické karty.

Asus TUF zdroj: Foto: CZC

Monitor samozřejmě disponuje HDR a taky má speciální funkci Shadow Boost, díky níž zobrazí zároveň ty nejtmavší i nejsvětlejší oblasti ve hře tak, aby vše vypadalo hezky. Oceníte rovněž funkci redukce modrého světla nebo technologii proti blikání Flicker-free.

Propojení snadno přes HDMI 2.0 nebo DisplayPort

Oku lahodící plynulosti dosáhnete nejen tímto monitorem, ale taky jeho správným zapojením pomocí kvalitních kabelů. Naštěstí jsou všechny součástí balení. Monitor můžete propojit kabelem HDMI se standardem 2.0 nebo pomocí DisplayPortu 1.4. Záleží tedy na vás, které řešení je vám příjemnější.

Ze zadní strany monitoru se nachází ještě 2 vstupy pro USB 3.2, do nichž můžete připojit například externí disk, a audio jack 3,5 mm na sluchátka. Nicméně zvuk si můžete pustit i nahlas, a to díky dvěma zabudovaným reproduktorkům o výkonu 2 x 2 W.

Zmiňme také nastavitelnou výšku monitoru a možnost uchycení na zeď pomocí VESA držáků 100 x 100 mm. Celková hmotnost činí 6,4 kg.

Tak co? Zaujal vás tenhle technologiemi a funkcemi nabitý herní monitor ASUS TUF VG27AQML1A? Jestli ano, objednat si ho můžete na CZC za akční cenu 12 790 Kč. A nezapomeňte na možnost zaregistrovat svůj nákup do 2. října 2023 a získat cashback 950 Kč! Přejeme vám hodiny a hodiny sametově plynulého paření s novým monitorem.

Nejnovější články