Splinter Cell komiks osvětlí osudy Sama Fishera
zdroj: tisková zpráva

Splinter Cell komiks osvětlí osudy Sama Fishera

11. 10. 2012 14:56 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Pokud se chcete dozvědět, jak se ze Sama Fishera vyděděnce a samotáře, kterak byl prezentován ve Splinter Cell: Conviction, stal vůdce Echelonu a de facto smrtící zbraň USA ve Splinter Cell: Blacklist, tak vám nezbyde nic jiného, než si příští rok sehnat připravovaný komiks Splinter Cell: Echoes.

Ubisoft, stejně jako v případě série Assassin’s Creed, hodlá slávu své herní série šířit i na stránkách komiksových sešitů, a pokud to dopadne stejně dobře, jako v případě obou AC komiksů s podtituly The Fall a The Chain, asi se za to nikdo moc zlobit nebude.

Textové bubliny ve Splinter Cell: Echoes vyplní slovy Nathan Edmondson, zatímco o malůvky se postará Marc Laming – oba dva jsou to docela schopná chlapíci. Oproti zmíněným AC komiksům, které se soustředily na jiná období a jiné postavy asasínské zápletky, se Splinter Cell komiks Sama Fishera nevzdá. Stejně jako ve hrách bude právě on hlavním hrdinou, a přestože herní universum série Splinter Cell má dostatek potenciálu na to, aby utáhlo i jinou vůdčí postavu a její příběh, považuju nakonec rozhodnutí tvůrců komiksu za správné. Žádná postava v SC sérii není tak do detailu vykreslená, jako je právě Sam Fisher a neprožila si ani tolik různých akcí a životních příběhů. Ukázky ze Splinter Cell komiksu najdete na stránkách IGN.

 

Nejnovější články