Rebel Galaxy Outlaw působí jako výbušnější verze Firefly
zdroj: tisková zpráva

Rebel Galaxy Outlaw působí jako výbušnější verze Firefly

10. 9. 2018 12:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ruku na srdce a naivitu pryč. Brzké vydání vesmírné simulace Star Citizen je stejně tak pravděpodobné, jako uvedení pokračování Avatara do kin. Nadšenec poletování vzduchoprázdnem se buď musí spokojit s alfa verzí, nebo sáhnout po některém z konkurenčních titulů jako Elite Dangerous a EVE Online. Zkraje příštího roku se k nim přidá odlehčenější vesmírná kovbojka Rebel Galaxy Outlaw.

Před nějakými čtyřmi lety se daly dohromady dvě hlavy. Hlavy stojící za Diablem a Torchlightem, které se odklonily od svého ověřeného stylu a koncem roku 2015 nám naservírovaly vesmírný simulátor Rebel Galaxy. Ten se nebral moc vážně (mohou se vůbec kovbojové ve vesmíru brát vážně?). Ondřeje Šváru zaujal přestřelkami, svobodou v rozhodování a možnostmi „tuningu“ vašeho futuristického plavidla. Vzešla z toho krásná osmička.

Hra měla úspěch a pokračování tak bylo nasnadě. Jenže toho se jen tak nedočkáme. Tvůrci ze studia Double Damage Games se totiž rozhodli podívat víc do minulosti a v rámci vesmíru blíž staré Zemi. Zhostíte se role bývalé pašeračky Juno Markev, kterou série nepříznivých událostí uvrhne zpátky do nečestného života.

zdroj: Archiv

Rebel Galaxy Outlaw slibuje – stejně jako předchůdce – dech beroucí exploze, směšně nerealistické přestřelky a po čertech dobrý soundtrack čítající 20 hodin hudby. Tentokrát se mnohem víc myslelo na příběh, přidalo se na detailech, a i když se stále cílí na hráče s joystickem, ostatní by neměli mít sebemenší problém s ovládáním.

Že se stále hraje na humornější notu, dokazuje video výše, které slouží jako oznámení i urážka zároveň. Tvůrci jsou si dobře vědomi, proti komu na trhu stojí. Okaté pomrknutí směrem k cenové politice Star Citizen dává jasně najevo, co si o „konkurenci myslí“. Níže naleznete ještě animovaný trailer, herní trailer a hodinu komentovaného hraní. Rebel Galaxy Outlaw vyjde na začátku příštího roku na PC, PlayStation 4 a Switch za 30 dolarů.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Nejnovější články