Real World Racing má tu nejfotorealističtější grafiku ze všech
zdroj: tisková zpráva

Real World Racing má tu nejfotorealističtější grafiku ze všech

13. 8. 2012 18:47 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Vynikající nápad dostali italští vývojáři z Playstos Entertainment ve svém čerstvě...

Vynikající nápad dostali italští vývojáři z Playstos Entertainment ve svém čerstvě oznámeném Real World Racing. Vezměte fotky velkých měst, udělejte z jejich ulic ve hře reálné ulice a nechte jimi při pohledu shora hráče závodit s maličkými auty. Projeďte se kolem Vítězného oblouku či Kolosea! Je to nápad jednoduchý a přitom tak dobrý.


Real World Racing má zatím v rukávu Řím, Paříž, Berlín, Londýn a prý i další města, jejichž jména zatím neznáme (mohla by to zvládnout i Praha nebo Brno, Ostrava, Hradec, Olomouc...). Neměli bychom jezdit jen po plošince, 3D efekt terénu by měl být zahrnut, takže obrubníky a další vyvýšeniny vám budou dělat problémy.

Naopak problémy by nemělo dělat na osmdesát aut, byť z nich uvidíte jen střechu a kapotu a nejspíše nebudou ovladatelností podobná reálným předlohám (i když tvůrci slibují realistickou fyziku). Tratí bude na padesát a k tomu ještě různé vlivy počasí. To rozhodně nezní jako špatná arkáda, zvláště, když dostanete své autíčko na mapu, kterou znáte a která zobrazuje realitu.

Bude zde plný kariérní mód, který bude plný různých odemykatelných prvků a bonusů a k tomu ještě multiplayer pro 16 lidí. Hra vyjde na PC, bude k dispozici na Steamu a vyjít by měla koncem roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články