Nový datadisk pro LotR Online přinese boj na koních
zdroj: tisková zpráva

Nový datadisk pro LotR Online přinese boj na koních

25. 1. 2012 18:27 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Hráči stále populární onlineovky The Lord of the Rings Online se letos na podzim, dočkají nového datadisku s podtitulem Riders of Rohan. Jak se stalo u MMO expanzí pravidlem, dojde se spuštěním Riders of Rohan ke zvýšení max. levelu na 85, přibudou logicky nové lokace (rozlehlé rohanské pláně, les Fangonr, Hora oka), ale vrcholným číslem datadisku bude uvedení boje na koni. Tvůrci se prsí, že datadisk Riders of Rohan bude dvakrát tak velký jako poslední Rise of Isengard a přinese do hry nejvíce systémových změn od datadisku Mines of Moria z roku 2008. Sliby jsou to pěkné, uvidíme, jak se projeví v reálu.

Díky datadisku byste se měli každopádně stát svědky rozpadu společenstva pod horou Oka (Amon hen), setkat se s Enty ve Fangornu a budete pomáhat Éomerovi s ochranou Rohanu před sílícím nebezpečím ze Sauronovy říše zla.

Se zvýšením maximálního levelu souvisí i příval nových skillů a pořádně tuhých úkolů, ale jak je uvedeno výše, zdaleka nejzajímavějším novým prvkem je přidání boje na koních. Koníka si budete moci navléct do brnění, dokonce jej bude možné levelovat, ale hlavně se s ním budete účastnit bojů. Kdyby to bylo zpracováno alespoň z poloviny tak zajímavě, jako souboje v Mount & Blade (když si odmyslím, že tam jsou realtimeové), tak z toho bude mít jedna velká skupina hráčů ohromnou radost. Na další informace a první obrazové materiály ještě čekáme, zatím můžete debatovat o tom, co by vás ještě v novém datadisku mohlo potěšit.

Nejnovější články