Na Steam přichází 868-Hack, barevná simulace pracovní náplně hackera
zdroj: tisková zpráva

Na Steam přichází 868-Hack, barevná simulace pracovní náplně hackera

28. 1. 2015 16:16 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Představuji vám 868-Hack. Hra od chlapíka jménem Michael Brough nejprve vyšla na iOS zařízeních, včera však tento nezávislý titul dorazil i na Steam. Tam za cenu necelých pěti eur sklízí zaslouženou pozornost a prezentuje se při této příležitosti parádním trailerem parodujícím známý varovný klip "Auto byste neukradli" online krádežích a také tedy slavnou, podobně parodující, scénu z kultovního seriálu The IT Crowd. Protože o online krádeže, o ty jde v 868-Hack především.

Podivný název a ještě podivnější grafickou stránku hry kompenzuje poněkud klasičtější hratelnost spočívající v prolamování ochran a nabourávání se do zabezpečených systémů. V roli hráče budete sbírat programy a využívat jich jako speciálních schopností k likvidaci ochranných systémů. Činit tak je třeba především nenápadně a co nejopatrněji to jen půjde - jinak se detekci a ničivému protiútoku nevyhnete. Ten mnohdy také vede k drtivé porážce.

zdroj: Archiv

Autor, jenž má za sebou například titul Corrypt, slibuje mimo svižné hackovací arkády také obtížnost, která dá zatopit i ostříleným herním veteránům. Pokud tedy máte pro strach uděláno, neváhejte, 868-Hack slibuje pořádnou výzvu. A na závěr, po ujetém traileru slavícím vstup hry do služby Steam se můžete rovněž také podívat na ukázku samotné hry, jež ještě pochází z verze pro iOS. Placená Steam verze však slibuje řadu změn i obsahu navíc.

Nejnovější články