FireFly vydají HD verze Strongholdu a Crusadera
zdroj: tisková zpráva

FireFly vydají HD verze Strongholdu a Crusadera

22. 10. 2012 15:31 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Zatímco vývojáři z FireFly pracují na Stronghold Crusader 2 a zároveň rozšiřují po světě free-to-play infekci skrze onlineovku Stronghold Kingdoms, hodlají si naplnit kapsy vydáním zremasterovaných verzí dvou svých nejlepších titulů: prvního Strongholdu a Stronghold Crusader.

Stronghold HD

Obě dvě hry se s trendy přídomkem „High Definition“ objeví na virtuálních pultech obvyklých digitálních distribucí (GoG, Steam, Gamersgate a další) od 1. listopadu a vedle dobře známého a hráči oceňovaného obsahu nabídnout zejména podporu rozlišení až  2560x1600 a s tím související úpravy grafické stránky hry. Druhou novinkou je možnost odzoomovat až na taktický pohled, kdy se vám celé bojiště vleze na jednu obrazovku.

Žádné další extra novinky vývojáři z FireFly ani pro jednu z her nehlásí. HD verze prvního Strongholdu, který vyšel v roce 2001, tak nabídne celkem 21 misí, v nichž budete hrady stavět, bránit a dobývat, zatímco se budete bavit satirickým příběhem ze staré dobré středověké Anglie.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Stronghold Crusader HD

Naproti tomu HD verze Stronghold Crusader, jež vyšla v roce 2002, vás vystřelí na střední východ, kde budete během druhé, třetí a čtvrté křížové výpravy bojovat ve čtyřech historických kampaních s chytrým AIčkem, potažmo plnit úkoly ve stovce skirmish misí. HD verze Crusadera obsahuje veškerý materiál z Crusader Extreme i Stronghold Warchest, včetně navýšení maximálního počtu jednotek na bojišti, nových misí a speciálních taktických sil. Obrázky z HD verzí obou her se válí někde v textu. Půjdete do toho, nebo už máte HD recyklace plné zuby a raději si počkáte na Crusader 2?

Nejnovější články