DLC Frontiers pro Anno 2205 přináší trojici nových sektorů a kyborgy
zdroj: tisková zpráva

DLC Frontiers pro Anno 2205 přináší trojici nových sektorů a kyborgy

5. 10. 2016 13:19 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Od včerejška je k dispozici zřejmě poslední DLC pro budovatelskou strategii Anno 2205. Frontiers, jak se jmenuje, přináší trojici nových sektorů s odlišnými specifiky, výzvami i úkoly, novou hratelnou frakci a navrch i drobnosti v podobě nových emblémů, jež mohou zdobit vaše města.

Novými sektory jsou Madrigal Islands, Savik Province a Greentide Archipelago. První jmenovaný přináší krajinou skládající se ze spousty malých ostrovů a nabízí příjemné přírodní podmínky. To Savik Province už nabízí poněkud drsnější prostředí - jde o arktickou krajinu posetou gejzíry. Ty slouží nejen jako efektní ukázka částicových efektů, ale především jako životně důležitý zdroj tepla.

A konečně poslední přidaný sektor Greentide Archipelago slouží jako úvodní scénář k představení nové frakce syntetických kyborgů. Ty mohou hráči objevit pomocí vykopávek a představují velmi kvalitní pracovní sílu. Nicméně, vyžadují velké množství těch nejdražších surovin, což z nich činí ideální výzvu pro veterány.

zdroj: Archiv

Poslední významnou novinkou DLC Frontiers je pak možnost vyvolat konflikt v jakémkoli z obyčejných sektorů a tyto bojůvky se tedy nemusí odehrávat pouze v určených oblastech. Přídavek je každopádně dostupný již nyní a kupříkladu na Steamu vyjde na 12 eur, tedy necelých 350 korun.

Nejnovější články