Datadisk Far Harbor pro Fallout 4 vás zavede na izolovaný ostrov zmítaný konfliktem
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Far Harbor pro Fallout 4 vás zavede na izolovaný ostrov zmítaný konfliktem

5. 5. 2016 9:46 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Datadisk Far Harbor pro Fallout 4 vypadá opravdu dobře nejen proto, že jde dle Bethesdy o rozlohou největší přídavek, jaký kdy studio pro některou ze svých her vytvořilo. Jde tu především o atmosféru ostrova Far Harbor, kam vás zavede nový případ detektivní agentury Nicka Valentina. Pátrání po ztracené mladé ženě směřuje do uzavřené komunity poblíž pobřeží Maine a celá lokalita kolem Far Harbor bude jen vřít dramatickým děním.

Celý ostrov schytal v minulosti větší dávku radiace, což se projevilo na jeho fauně a flóře. Je divočejší, nebezpečnější a v mnoha případech prostě větší než jinde. Navíc se místní obyvatelstvo chystá k velkému konfliktu. Šarvátky pravidelně propukají mezi komunitou syntetiků, Dětmi atomu a starousedlíky, kteří v tomto nehostinném prostředí přežívají, a snaží se živit rybářstvím.

Co ovšem budete ve Far Harbor dělat, je jen na vás. Teoreticky se můžete snažit, aby mezi sebou jednotlivé strany uzavřely mír. Můžete také plnit úkoly pro jakoukoliv z frakcí, stejně jako se vydávat na lov monster do přírody. Far Harbor nepřinese jen jedno město, ale hned několik osad, jeskyně k prolézání, hledání lupu a kořisti, která ještě dýchá, ale i spoustu úkolů mimo třenice mezi obyvateli.

Nebo si můžete na ostrov udělat výlet jen za novou výbavou, jakou je třeba rybářský hák nebo slušivý rybářský klobouček zdobený woblery, který můžete vidět na jednom z obrázků. Každopádně ze záběrů traileru působí Far Harbor příjemně osobitě a atmosféricky. DLC vyjde 19. května pro PC, PS4 a Xbox One verze hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články