Apex Legends má novou hrdinku a představuje druhou sezónu
zdroj: tisková zpráva

Apex Legends má novou hrdinku a představuje druhou sezónu

8. 6. 2019 20:37 | Novinky | autor: Jan Slavík |

Popularita Apex Legends vyletěla do hvězdných výšin a... pak se vrátila zase na zem. Že už hru na Twitchi nesleduje polovina planety nicméně samozřejmě neznamená, že se o ni tvůrci přestanou starat. Na konferenci EA jsme se dozvěděli, co čekat v nadcházející druhé sezóně, která dorazí 2. července.

Nejvýznamnější novinkou je pochopitelně nová postava. Wattson je elektrotechnička, která vyrostla v prostředí arény, protože její tatík stál u zrodu celých Her. Do samotných zápasů pak zasáhne mimo jiné svou ultimátní schopností – pilířem, co opravuje štíty a sestřeluje granáty.

Dočkáme se i nové zbraně. Lehký kulomet L-Star bude, zdá se, kvér, jak se sluší a patří, ale jeho použití se neobejde bez rozvahy. Podle všeho do něj totiž nebude možné najít munici, takže si budete muset vystačit se střelivem, co dostanete do začátku.

Dále se chystá obligátní příděl nových skinů na všechno možné a soutěživé jedince jistě potěší i zahrnutí rankovaného módu. Ten bude rozdělený do šesti úrovní dle rankingu (každá s vlastním matchmakingem), skrze něž se budete snažit probojovat vzhůru, abyste na konci sezóny obdrželi odměny v závislosti na tom, jak vysoko jste se umístili.

zdroj: Archiv

Nejnovější články