2D plošinovka Ori and the Blind Forest vás dostane emocemi a zpracováním
zdroj: tisková zpráva

2D plošinovka Ori and the Blind Forest vás dostane emocemi a zpracováním

10. 6. 2014 20:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Plošinovka Ori and the Blind Forest, za kterou stojí relativně neznámé vývojářské studio Moon Studios, se předvedla na tiskové konferenci Microsoftu v plné kráse. Vizuální styl zaujme hned na první pohled a kombinace 2D hopsání, akce a srdceryvných scén dělá ze hry projekt, který se vyplatí sledovat. Ori přitom běží na Unity a minimálně co do stylu z něj ždíme maximum.

Ori and the Blind Forest nebude spoléhat jen na mechaniky a hezkou grafiku, ale vývojáři slibují dojemný příběh s momenty, které vás dostanou. Trailer něco takového lehce naznačuje a vypadá to působivě. Vy se ve hře ujmete role Oriho, mladého sirotka, který je předurčen k heroickým činům.

zdroj: Archiv

V nádherném prostředí musíte zjistit, co zapříčinilo pomalou smrt lesa a nesmíte se přitom nechat chytit od zlé sovy Kuro. S ní budete bojovat a utíkat. A sem tam narazíte i na nějaký ten puzzle, který vám akci a prozkoumávání světa trochu zpestří.

Ori and the Blind Forest zdroj: tisková zpráva

Ori and the Blind Forest vyjde na Xbox One a PC na podzim tohoto roku a na Xbox 360 se dostane někdy později, v zatím nespecifikovaném termínu. Určitě koukněte i do galerie na všechny obrázky, jeden je hezčí než druhý.

Nejnovější články