Ukázky soundtracku z MMORPG Lineage II
zdroj: tisková zpráva

Ukázky soundtracku z MMORPG Lineage II

9. 8. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Lineage II: The Chaotic Chronicles sice patří do žánru fantasy MMORPG, kterých je nyní celá řada, ale i tak vyčnívá hned v několika ohledech.

Předně, hra běží na modifikovaném Unreal enginu a kromě Korejců se na ní podílejí i Destination GamesRichard Garriotta, stojící za Ultimou Online. Dnes vám kromě sady nových a dost povedených screenshotů nabízíme též odkaz na stránku Lineage.Warcry.com, kde si můžete poslechnout šest hudebních ukázek ze hry. Jmenovitě jde o intro, outro a skladby Hall of Mists, Temple of the Moon, bitevní Hail the Victor a Final Conflict.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ohlasy na všechny ukázky jsou velice pozitivní, vždyť za muzikou stojí sám Bill Brown, který stvořil doprovod k nejednomu filmu a hudebně se podílel též na neuvěřitelném množství her jako třeba RtCW, Splinter Cell, C&C: Generals nebo Quake III: Team Arena. Osobně jsem si z Lineage.Warcry stáhla instrumentální Hall of Mists a musím uznat, že tato hudba svůj "náboj" rozhodně má. Lineage II: The Chaotic Chronicles bude pro anglicky mluvící trh venku koncem roku, více se o hře dozvíte z našich předchozích zpráv, případně si můžete stáhnout některé z videí v download sekci.

kate

Nejnovější články