Turning Point: Fall of Liberty - co by bylo, kdyby...
zdroj: tisková zpráva

Turning Point: Fall of Liberty - co by bylo, kdyby...

16. 3. 2007 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když jsme vám tento projekt amerického vývojářského týmu Spark Unlimited loni v srpnu představili, bylo to ještě pod jeho pracovním názvem Fall of Liberty.

Včera vydavatelská společnost Codemasters oznámila, že již rozhodla o oficiálním titulu, který se tak rozšířil na Turning Point: Fall of Liberty. K tomu přibalila i tři obrázky, které si můžete prohlédnout v naší galerii. Turning Point: Fall of Liberty má být válečnou střílečkou zasazenou do alternativní reality 2. světové války. Vyjít by měla v posledním čtvrtletí tohoto roku, a to pro Xbox 360, PS3 a PC.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tiskové materiály navozují situaci tím, že vzpomínají nehodu, která se stala Winstonu Churchillovi v roce 1931. Tehdy při přecházení ulice v New Yorku skončil pod koly taxíku. Nehodu přežil a tak mohl později zasáhnout do dění během 2. světové války. Co kdyby ale tenkrát zraněním podlehl? A co kdyby se Anglie vzdala Hitlerovi? Co kdyby nikdy nedošlo k vylodění v Normandii a událostem u Pearl Harboru? Co kdyby USA nikdy nevstoupily do války, ale ona sama jim zaklepala na dveře? Turning Point: Fall of Liberty na těchto otázkách staví. Její děj se otevírá v roce 1952, kdy armáda nacistů pronikla v rámci dobře naplánovaného útoku na východní pobřeží USA - do New Yorku - a namířila si to na Washington D.C. Hráči ztvární civilisty bojující proti německému válečnému monstru.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články