Tajemství Nosferatu: The Wrath of Malachi
zdroj: tisková zpráva

Tajemství Nosferatu: The Wrath of Malachi

25. 6. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už celá staletí mezi námi žijí.

Nevíte o nich, ale oni vědí o vás. Je jich víc než si myslíte a jsou zákeřnější, než si jen dokážete představit. Ani hra, jakou bude Nosferatu: The Wrath of the Malachi z dílen švédského studia Idol FX (Foo, Drake, ad.) nedokáže vystihnout pravou podstatu vampýřího plémě. Ale třeba se jí alespoň přiblíží...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Děj tohoto akčního titulu, jehož oficiální stránky byly spušteny teprve nedávno, vás zavede na začátek minulého století, do roku 1912. Stanete v roli nedochvilného bratra a potomka chudé, ale hrdé aristokratické rodiny, který kvůli nějakým záležitostem cestou ze Stockholmu přijíždí poněkud pozdě na hrad Malachi, kde se má odehrát sňatek z rozumu - svatba jeho sestry a syna bohatého rumunského hraběte. Vaše nedochvilnost vám zachrání život a vy se pokusíte zachránit život všem svým příbuzným, kteří už krátce po příjezdu zjistili, že jejich úsilí vdát dceru za hraběcího syna byl ošklivý omyl.

Gotický hrad Malachi se stovkami pokojů už se vás nemůže dočkat. Temná zákoutí jsou všude. Příšerná monstra také. Klasické zbraně ne ně nemají účinek, ale dokáží je alespoň zdržet, proto budete mít k dispozici i starobylé střelné kousky jako křesací flinty a muškety. Upíří maso zničíte pouze určitými prostředky, jako je posvěcená voda, krucifix, zašpičatělý kůl apod. Na některé z kreatur navíc zabere pouze specifická zbraň. Bude to boj na život a na smrt.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články