Sensible Soccer 2006 - hon za kulatým nesmyslem
zdroj: tisková zpráva

Sensible Soccer 2006 - hon za kulatým nesmyslem

30. 3. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Codemasters dnes vypustila do světa sadu nových ukázek ze Sensible Soccer, návykové fotbalové hry, která se chystá letos v červnu na svůj velký návrat na PC, PS2 a Xbox.

Sensible Soccer poskytne hráčům plnou 360° 3D kontrolu na vší akcí na hřišti. Slibuje celé hejno herních módů a více než padesát různých soutěží, včetně nejvyššího Světového i Evropského poháru a různých pohárů a lig národů celé Evropy. Všechny budou hratelné zároveň i v multiplayeru, který bude mít podporu až pro čtyři hráče (na konzolích půjde hrát i kooperativně 2 na 2). Kromě toho vám hra nabídne možnost přátelských utkání a tvorby vlastních variací všemožných soutěží a turnajů až pro 64 hráčů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sensible Soccer jinak zahrnuje přes 350 světových a evropských fotbalových týmu, což znamená, že v ní uvidíte více než 5500 hráčů. Každý z nich bude disponovat jedinečným, stylizovaným vzhledem a specifickou sadou schopností. Těšit se ale můžete i na zvláštní Custom Team mód, díky němuž si budete moci navrhnout a po všech stránkách přizpůsobit vlastní týmy. Vědět byste měli také to, že když se vám podaří vyhrát kterýkoliv ze zápasů o nějakou trofej, odemknou se vám další možnosti hry (např. blátivé hřiště nebo fešné stříbrné kopačky, aj.). Mužstva se jinak budou sestavovat z 16 hráčů, přičemž na výběr má být tucet různých taktických formací. Nakonec si dovolím ještě dodat, že Codemasters chystá také Sensible Soccer Skillz, což je 2D fotbal pro mobilní telefony. Vyjít to má někdy během druhého čtvrtletí.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články