Saga of Ryzom, Lethal Dreams, Armobiles
zdroj: tisková zpráva

Saga of Ryzom, Lethal Dreams, Armobiles

25. 12. 2002 20:04 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco se vzpamatováváte z příjemného včerejšího Štědrého večera a ládujete se všemi těmi dobrotami co jich vaše maminky/manželky/přítelkyně/babičky napekly a navařily, ve virtuálním světě Atys, běží život ve stále stejných kolejích a vy se na to můžete podívat prostřednictvím naší galerie ke hře The Saga of Ryzom, kde jsou k vidění nové obrázky.

Tento svět, jak víte, se vyznačuje jednou zvláštností - je tvořen pouze tím, čím je tvořen strom. Jeho obyvatelé si již zvykli a zvyknou si i ti, kteří se do dobrodružství nabízených touto MMORPG od Nevraxu jednou pustí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
The Saga of Ryzom galerie  ||  Lethal Dreams galerie  ||  Armobiles galerie

Ruský vývojový tým Boolat Game Development chystá pro příznivce fantasy her titul s názvem Lethal Dreams. Ten kombinuje prvky RPG a strategií a má vyjít prostřednictvím Russobit-M na začátku příštího roku. Hra se zaměřuje na magická umění, kterým zde bude vládnout šestice tajemných čarodějů. I v galerii k této hře na vás čeká několik nových obrázků.

Do třetice byla také občerstvena galerie ke hře, jejíž demoverzi jste si vy rychlejší mohli vyzkoušet již tento týden. Armobiles, jak se akčně laděná závodní arkáda jmenuje, je vyvíjena studiem Ganymede. Její děj je zasazen do roku 2009 a hráč zde dostane možnost stát se kadetem speciální elitní vojenské jednotky Armobile Squad. Vozítka, se kterými se budete ve hře prohánět budou vybavena různými zbraňovými systémy. K dispozici bude šest různých herních módů.
zdroj: RPGVaulthomepage, PR

ko

Nejnovější články