První ukázky z RPG Hard to be a God
zdroj: tisková zpráva

První ukázky z RPG Hard to be a God

23. 5. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývoj RPG Hard to be a God, která vzniká na motivy sci-fi románu bratří Strugackých Je těžké být Bohem, byl oznámen už na konci roku 2004.

Teprve dnes vám můžeme nabídnout sadu prvních ukázek a také odkaz na E3 trailer, jenž byl součástí prezentace produktů společnosti Akella na letošní výstavě v LA. Vzhledem k tomu, že vydání hry je naplánováno až na druhý kvartál příštího roku, dá se předpokládat, že se dočkáme ještě mnoha dalších ukázek a snad i v lepší kvalitě, abychom si mohli tento hrám typu Diablo ne nepodobný projekt prohlédnout pořádněji.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hard to be a God je pojata z tzv. "top-down" perspektivy a podle magazínu GameZone.com, jehož redaktor byl na demonstraci hry přítomen, vypadá už teď velmi dobře. Příběh má být nelineární a vy v jeho rámci ztvárníte Pozemšťana, který bude svými znalostmi a technologiemi dalece převyšovat obyvatelstvo středověkého království Arkanar na planetě, kde se má děj odehrávat a působit tak na ostatní coby Bůh. K dispozici budete mít stovku různých zbraní (středověkých i moderních). Kvůli cestování budete moci využít koně. Součástí hry má být i systém diplomacie, do něhož patří například to, že s vámi budou lidé jednat podle oděvu, jaký máte na sobě, apod.
zdroj: WP

korgull

Nejnovější články