První pořádné obrázky z  Worms 3D
zdroj: tisková zpráva

První pořádné obrázky z Worms 3D

31. 1. 2003 14:33 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Konečně první pořádné obrázky jsou dnes k vidění v galerii k připravované a jistě i velice očekávané strategické gamesce Worms 3D, která je naplánována na konec letošního roku.

Staří známí červíci od vývojářů ze studia Team17 budou mít zjevně opět hodně práce. Jejich pohyb však již nebude omezen na 2D prostředí, ale budou mít plnou volnost 3D prostoru. Také se prý můžete těšit na skvělé animace červíků samotných.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tito čiperní, pestrobarevní hoši budou opět vybaveni nejrůznějšími velice účinnými zbraněmi a výbušninami - některé z nich budou dokonce schopné způsobit zemětřesení. Okolí bude zcela zničitelné. Na obtížné mise se budou vydávat celé týmy červíků a ten tým, jehož alespoň jeden jediný člen přežije, vyhrává. Pochopitelně nebude chybět ani multiplayer až pro 4 hráče současně. Těšit se ale můžete i na úplně nové herní módy. Čekat na vás budou také překvapení v podobě změn počasí - déšť, sníh; anebo denní doby. Nový bude rovněž interface, hudební doprovod, zvukové efekty, umělá inteligence a mnoho, mnoho dalšího.
zdroj: TTGhomepage

korgull

Nejnovější články