Podrobnosti o 3D simulaci gangu Urban Empires
zdroj: tisková zpráva

Podrobnosti o 3D simulaci gangu Urban Empires

10. 1. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra s názvem Gang War patří k těm projektům, jejichž termín vydání je zapsán ve hvězdách.

Ne že by snad neměla vydavatele, to ona má - společnost Strategy First, nicméně ani ten na svých stránkách neuvádí, kdy bychom se této 3D simulace pouličních gangů vlastně měli dočkat a na stránkách vývojářů najdete odpověď na tuto otázku pouze v podobě hlášky: "Až bude hotova". Ono se vlastně ani není moc co divit, protože jádro onoho týmu vývojářů vlastně tvoří jediný člověk, který si na takové věci, jako jsou modely postav či aut, dabing, apod., najal nějaké externisty. Mimochodem, za pět dní tomu prý budou přesně dva roky, co vývoj Gang War začal. Jak pokračuje, můžete posoudit v naší galerii, kde se objevilo několik nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Gang War má nést prvky strategické i akční. Náplní hry bude boj o nadvládu nad městem, cíle si určíte sami. Hráči se dostane do rukou celý gang, o jehož rozšíření a vybavení (zbraně, auta, aj.) se bude muset náležitě postarat. Komplikace bude představovat několik dalších gangů v oblasti. Abyste získali peníze, které by vám mohli pomoci k vydobytí té správné pozice, budete moci použít veškeré praktiky, jež takové pouliční gangy používají, tedy i obchod s drogami, vydírání, krádeže, apod. Vedle singleplayeru by vám měl být tento titul schopen nabídnout také multiplayer s podporou až šesti hráčů, z nichž každý bude ovládat jeden z gangů.

A nyní trochu podrobněji. Co se počítá, budou nejen peníze, ale také respekt, počet členů gangu a velikost území, kterému vládnete. Přitom to, kolik lidí se k vám hlásí, je závislé na respektu, který budíte. Ten se zase odvíjí od rozlohy vašeho území. Mezi jednotlivými členy gangu se budete moci přepínat a v případě potřeby je zaúkolovat k různým činnostem - střežení zadaného území, výběr výpalného z vámi ovládaných budov, zastrašování, prodej drog, krádeže, únosy vozidel, ad. Sami budete moci rozjet i různé ilegální obchody, včetně hazardu, prostituce, lichvy, falšování peněz či provozování ilegální palírny. Jinak co se týče aut, jimž jsou převážně zasvěceny nové screenshoty, těch ve hře najdete okolo 30 typů. Samozřejmě nebudou chybět honičky a ani přestřelky za jízdy. Počítejte i s tím, že při takové divočině vozy nezůstanou bez škrábanců, právě naopak. Budou totiž vybaveny modelem poškození. A když už jsme u té fyziky, hra má obsahovat "ragdoll".
zdroj: Radioactive

korgull

Nejnovější články