Patnáct dalších screenshotů z Age of Empires III
zdroj: tisková zpráva

Patnáct dalších screenshotů z Age of Empires III

4. 1. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud vám čirou náhodou nestačila dávka ze včerejšího večera (info), můžete si dnes ještě prodloužit extázové opojení z grafiky Age of Empires III.

A to na ničem menším než patnácti (!) dalších screenshotech, které byly ve vysoké kvalitě uvolněny oficiální cestou pro internetová média. Co vše na nich spatříte? Je toho opravdu hodně, jelikož zachycují různorodá prostředí, jež jsou prošpikována mnoha drobnými detaily pro navození té správné atmosféry. Například obléhání města dělostřelectvem, lodě kotvící poblíž větrného mlýnu, nahánění stáda divoké zvěře, indiánské týpí, vláček na železnici, skalnatý masív nad údolím, koňské spřežení jedoucí do dřevěného opevnění, tábor v zasněženém lese na pobřeží nebo osvětlené domečky ve městě pod rouškou tmy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Update 20:30 - Ensemble Studios na své homepage konečně uveřejnili tiskovou zprávu, která vedle oficiálního oznámení Age of Empires III sice nepřínáší žádné novinky o obsahu hry, avšak hovoří o termínu vydání, kterým se má stát "2. polovina roku 2005". Mimochodem, dosavadních titulů ze sérií AoE/AoM se po celém světě celkově prodalo 16 milionů kusů.

Update 11:00 - do galerie přibyly dva nové hi-res obrázky. Na prvním z nich je vidět rušno při vykládání zboží v přístavu (tzn. stejná scéna jako na dřívějším scanu) a ten druhý zase zblízka zachycuje indiánskou vesničku.
zdroj: thx E. :)

jd

Nejnovější články