Oznámení simulátoru Heroes of the Pacific
zdroj: tisková zpráva

Oznámení simulátoru Heroes of the Pacific

20. 4. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškové válečných leteckých simulátorů se mohou těšit na nový titul s názvem Heroes of the Pacific, který má být představen i na letošní E3.

Vývojem této hry se zabývá studio IR Gurut, vydávat ji má Encore. Těšit se na ni mohou majitelé PC, Xboxů nebo PS2.

Heroes of the Pacific má obsahovat více než třicet misí, přičemž hned ta první vás nechá prožít drama v oblasti Perl Harboru. Když se vám to podaří zvládnout, budete mít možnost navštívit další dramatické oblasti 2. světové války - Midway, Coral Sea, Wake Island, Iwo Jima či Guadalcanal. K dispozici budete mít přes 25 autentických letounů, včetně Grumman F4F Hellcat a F6F Wildcat, Douglas SBD Dauntless, Curtiss P-40 Warhawk a Chance-Vought F4U Corsair. Některá letadla, jako například japonské Zero, vám budou zpřístupněna jako bonus, po odemknutí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hra má podporovat na obrazovce současně až 300 letadel. Hráč přitom bude moci kromě pilotování svého vlastního stroje mít pod palcem ještě až 32 pilotů letky. Pokud se vám to zdá příliš náročné, tvůrci se dušují, že jejich rychle přístupný systém menu bude tak intuitivní jako novátorský. Heroes of Pacific bude vedle single-playerové kampaně vybavena také podporou multiplayeru (split-screen i online) s nělikoa herními módy, včetně kooperativního. Zajímá-li vás tento projekt blíže, počkejte si na další informace. Toto čekání si můžete zpříjemnit prohlédnutím naší galerie nebo oficiálních stránek hry, které toho však ještě mnoho nenabízejí.
zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články