Oznámení akční tahové strategie Pillage
zdroj: tisková zpráva

Oznámení akční tahové strategie Pillage

6. 8. 2002 12:44 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pillage, tak právě takto se bude jmenovat (pokud si to tvůrci časem ještě nerozmyslí) nová tahová a akční strategie od společnosti Zed Two.

Hra se vyrábí pro PC, Xbox, PS2 a GameCube, přičemž všechny tyto verze by se měli objevit současně někdy v průběhu roku 2003. Jste-li zvědaví, jak hra bude přibližně vypadat, navštivte naši galerii, kde jsou dnes pro vás připraveny první ukázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pillage pojednává o skupině statečných válečníků, kteří se neváhají postavit ani tomu nejhoršímu zlu v podobě děsivých kreatur a pomstít se tak za zničení jejich kmene. Hru si zahrajete z pohledu třetí osoby a rozvážnými tahy se pokusíte maximálně využít svého času, energie a zbraní za účelem zlikvidování nepřátelských jednotek. Veškeré prostředí, které vás bude obklopovat, navíc bude možné zničit.

Hlavními hrdiny se stanou mladík jménem Low a jeho sestra Pepper, kteří se pokusí dát dohromady bandu udatných bojovníků, kteří by spolu s nimi uskutečnili akt msty. Každá z postav bude samozřejmě oplývat jinými schopnostmi a dovednostmi a bude jen na vás, které z nich si vyberete do svého týmu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články