Obrázky z lokalizované verze UFO: Aftermath
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z lokalizované verze UFO: Aftermath

25. 9. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Od minulého týdne intenzivně hrajeme finální verzi UFO: Aftermath v češtině, abychom ji mohli brzy zhodnotit v exkluzivní recenzi, ale už nyní tu máme patnáctku čerstvých screenshotů vytípaných přímo Bergym.

Na nich můžete sami posoudit kvalitu lokalizace podle obrazovek s probíhajícím výzkumem plazmové zbraně, popiskem cizáckých laserových zbraní, výbavou a vlastnostmi jednotlivých vojáků nebo hlášky o úspěšném dokončení mise. Tyto obrázky nejsou v 1024x768 kvůli snaze nabídnout vám je ve slušné kvalitě, nýbrž kvůli tomu, že hra je uzamčena na běh pouze v tomto jediném rozlišení, což nám potvrdil i mluvčí Altar interactive. Pamětníci prvních dílů UFO, kteří jinak současným hrám už příliš neholdují, by se tedy měli raději ujistit, zda jejich monitor a grafická karta toto rozlišení grafiky bez problémů podporují.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Co se týká postřehů z hraní, náš recenzent Bergy vyjádřil politování nad tím, že ač Aftermath hodně vychází z prvního dílu UFO od Mythos Games/Microprose, hra se soustředí jen na plnění misí, RPG prvky vojáků a výzkum technologií, zatímco managment vlastní základny byl až příliš zjednodušen. Nabízí se otázka, proč tomu tak je, jestli jde o cíl zpřístupnit UFO širokým masám, na něž by byla více komplexní hra i s budováním základen jako v jedničce moc složitá. Ale o tom podrobněji až v avizované recenzi za pár dnů, zatím si můžete přečíst první dojmy od Félie napsané na základě bety 1.7, která byla dostupná koncem srpna. Byl bych špatný šéfredaktor, kdybych na závěr nepřipomenul speciální bonusové CD, které získají k UFO: Aftermath pouze zákazníci Tiscali GameShopu (detaily zde). Invaze mimozemšťanů na území Čech a Moravy se očekává někdy v první polovině října.
zdroj: vlastní

jd

Nejnovější články