Mech Mech MechWarrior 4: Mercenaries
zdroj: tisková zpráva

Mech Mech MechWarrior 4: Mercenaries

11. 10. 2002 5:05 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jednoho krásného dne se vývojáři ze studia FASA Studios pročítali diskusním fórem na stránkách věnovaných úspěšné sérii MechWarrior a čím dál častěji naráželi na požadavky dychtivých příznivců, že by nemuselo být špatné vytvořit takový roub MW2: Mercenaries na úžasný engine MW4.

Následovalo hluboké zamyšlení, ze kterého vzešlo MechWarrior 4: Mercenaries. V současné době je tento projekt téměř dokončen a o Vánocích by mohl být v obchodech. V naší galerii se dnes můžete pokochat několika novými obrázky:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Na vývoji této nové hry se podílejí vedle FASA Studios ještě programátoři ze Cyberlore, vydavatelem bude opět Microsoft. Svou misi začnete tím, že budete velet pouze malé skupince mechů a pilotů. Nejdříve vám pomůže postavit se na vlastní nohy "sponzorský" regiment (jedna ze čtyř prominentních žoldáckých skupin ve světě Battletech). Dále už si musíte poradit sami. Děj se odehrává během občanské války ve Spolkovém Commonwealthu, kde je i pár fakt dobrých fleků (např. Isle of Skye), které se zdají být velice lukrativním soustem pro takové žoldáky jakými jste vy. Celkem se podíváte na deset různých planet. Jednotlivé mise budou různorodé. Někdy se vydáte najít z zničit daný cíl, jindy zase půjde o tajnou průzkumnou akci. Hra rovněž zahrnuje nelineární kampaň.

Chybět nebude ani silná podpora multiplayeru, včetně nových voleb (Mercenary Affiliation a C-bill). Na výběr bude z mnoha herních módů - Battle (podobný Attrition z předchozích her), Destruction a týmové varianty obou těchto módů; dále pak Mission Play, kde jsou stanoveny dva týmy, které dostanou různé úkoly (hlavně tedy zaútočit a zničit strategické cíle), a když je splní začnou hrát znovu podobně, jako tomu je například u Counter Strike.
zdroj: HomeLAN, XGR

korgull

Nejnovější články