Heroes of Might & Magic V v ČR ve dvou verzích
zdroj: tisková zpráva

Heroes of Might & Magic V v ČR ve dvou verzích

12. 1. 2006 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jedna z nejprodávanějších sérií v České republice, Heroes of Might & Magic, se koncem března dočká svého pátého dílu, který buď souběžně se světem nebo s minimálním zpožděním uvede na domácí trh CD Projekt, přestože jde o titul od UbiSoftu, kterého jinak zastupuje Playman.

V současné době se už pilně pracuje na nahrávání dabingu a překladu hry, byť na tuctu čerstvých screenshotů ve vysokém rozlišení zatím žádné texty nelze najít.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na český trh budou uvedeny dvě verze Heroes of Might and Magic V, obě na DVD a obě s kompletní lokalizaci. Jednak standardní za 999 Kč, která se prý svým obsahem bude rovnat spíše normálním sběratelským edicím. A pak opravdu limitovaná (žádné doobjednávky v budoucnu) sběratelská edice, jejíž cena se bude pohybovat v rozmezí 1499-1999 korun a má přinést nějakou opravdovou bombu navíc, kterou byste nenašli ani v evropské verzi. Podrobnosti momentálně CD Projekt tají, do vydání ostatně zbývá pár měsíců a bylo by marketingově hloupé vystřílet všechno olovo tak brzy. Update 23:20 - zde je fotka sběratelské edice s jakousi dřevěnou truhlou.

Všem pravověrným fanouškům HoMM série, kteří již znají nazpaměť Tukanovo preview i jiné články v archivu, doporučujeme monitorovat domácí fanstránku Heroes-Centrum.com s pravidelnými přísunem aktualit téměř na denní bázi.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články