First-person akce Vietnam: The Tet Offensive
zdroj: tisková zpráva

First-person akce Vietnam: The Tet Offensive

6. 7. 2004 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na začátku minulého měsíce jsme vás prvně informovali o nové hře z prostředí Vietnamu - Vietnam: The Tet Offensive.

Přinést vám ji má vydavatelská společnost Oxygen Interactive, a to v září tohoto roku. Těšit se přitom mohou jak majitelé PC, tak PS2. Vývojem této hry se zabývá studio Atomic Planet Entertainment, které konečně vypustilo také sadu prvních screenshotů, jež jsou nyní k vidění v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vietnam: The Tet Offensive má být first-person střílečkou a vystihovat oněch 13 dní jedné z nejkrvavějších bitev války ve Vietnamu, jak naznačuje její název. Hráči budou moci na vlastní kůži okusit napětí a krutost neblaze proslulého konfliktu a čelit přitom vojákům Viet Congu i zabijákům ze severovietnamské armády. Ztvárníte roli mladého příslušníka speciálních sil, který byl vyslán do oblasti nedaleko kambodžské hranice osvobodit důstojníka CIA. Naneštěstí se tam dříve než vy dostanou Vietnamci a tak začne boj o život a čas.

Hra má disponovat netradičním systémem zdraví, který bere v úvahu i vaši kondici a únavu, takže to vše se bude projevovat na vašich akcích. Bude třeba tedy dobře rozmyslit, zda máte na případný souboj dost energie. Na kondici a následné výsledky v boji bude mít vliv samozřejmě také zranění. Naštěstí ta zranění, která nebudou smrtelná, půjdou vyléčit. Něž to ale uděláte, musíte počítat s tím, že se rychleji unavíte nebo nebudete tak přesně střílet. K dispozici budete mít autentický arsenál a chybět nebudou ani nejrůznější vozidla.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články