First-person adventura Pieces of Eight
zdroj: tisková zpráva

First-person adventura Pieces of Eight

10. 4. 2007 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nezávislé vývojářské studio Hidden Sanctum (Rune Rescue) se rozhodlo světu připomenout, že ve svých dílnách stále ještě chystá novou first-person point&click adventuru s názvem Pieces of Eight a vypustilo najednou hned deset nových ukázek, které jsou tímto zařazeny do naší galerie.

Před pár týdny mimochodem vyšel na stránkách časopisu Level rozhovor s vývojáři, který se nedotkl pouze tohoto díla, ale i jejich dalšího rozpracovaného projektu - Raven's Hollow, inspirovaného povídkami E.A. Poea a hororovými filmy ze 60. let minulého století. Ale zpět k Pieces of Eight, na níž se momentálně tvůrci soustředí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Děj této hry je zasazen do Nové Anglie, do současné doby. Její příběh nicméně sahá více než 300 let do minulosti a týká se nejen pirátů úřadujících ve zdejších vodách, ale především jejich bohaté kořisti, která by se měla nacházet kdesi v útrobách ohromného podzemního komplexu na jednom z ostrovů. Vy dostanete šanci onen bájný ostrov najít. Po většinu hraní se budete pohybovat v podzemních prostorách. Dialogů zde prý bude velmi velmi pomálu, těžiště tedy bude spočívat především na puzzlech. Pieces of Eight má vyjít v průběhu tohoto čtvrtletí.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články