Dungeon Lords, PT Boats, Inuits (White Fear)
zdroj: tisková zpráva

Dungeon Lords, PT Boats, Inuits (White Fear)

10. 6. 2004 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra s názvem Dungeon Lords je svými tvůrci označována za nový druh epické fantasy RPG, neboť je kombinací RPG a bojové hry v plném 3D, obsahuje hluboký a tajemstvím zahalený příběh s řadou překvapení a zrad.

Hráči se prý mohou těšit na možnost výběru hrdiny z mnoha různých typů ras, ale i specializací. Dočkat byste se měli spousty různých misí a úkolů, v jejichž rámci procestujete nejrůznější krajiny. K dispozici má být také multiplayer. Jak se však nakonec toto dílo svému autorovi D.W.Bradleymu podaří, budete moci zjistit až na podzim. Zatím omrkněte sadu nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Dungeon Lords galerie  ||  PT Boats galerie  ||  Inuits galerie

Další nové obrázky, které vám tímto nabízíme, vás zavedou na širé moře. Pocházejí ze hry PT Boats: Knights of the Sea vyvíjené studiem Maddox Games. Jde o námořní simulaci, která vás nechá budovat kariéru ve flotile Mosquito během 2. světové války. Budete ovládat jak loď, tak každého člena její posádky. Hra je postavena na vylepšené verzi enginu STORM 2, použitém v titulu s názvem Pirates of the Caribbean.

A nakonec si udělejte s naší galerií výlet také daleko na sever, kde převládá bílá barva a děsivý praskot ledu. Konkrétně jde o galerii k akční adventuře Inuits, dříve známé jako White Fear. Její příběh vypráví o mladém šamanovi Iruovi, který se s tím, co umí, pokusí postavit zlé čarodějnici Sukko. Hra je pojata z pohledu třetí osoby, má být vybavena třemi herními módy a seznámit vás s řadou zajímavých, avšak ne vždy přátelských bytostí.
zdroj: PR, 3DGamers

korgull

Nejnovější články