Dinosauři útočí v hororu Dino Crisis 2 i na PC
zdroj: tisková zpráva

Dinosauři útočí v hororu Dino Crisis 2 i na PC

19. 8. 2002 16:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Bez většího povyku a reklamy v médiích se velmi brzy na trh dostane PC verze hry Dino Crisis 2 od Namco, kterou znají především majitelé konzolí od Sony, pro něž vyšla už v listopadu 2000 a nyní se chystá její třetí pokračování pouze pro Xbox. Jedná se stejně jako v případě série Resident Evil nebo Alone in the Dark o hororovou akční adventuru, ve které hráč putuje se svou postavou statickými lokacemi s pevně umístěnou kamerou a bojuje tam s prehistorickou havětí, která kvůli nepovedenému vědeckému experimentu ohrožuje své okolí.

Patnáctku screenshotů z Dino Crisis 2, u kterých bohužel nelze nepřehlédnout konzolovou grafiku, se nachází v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Oproti prvnímu dílu Dino Crisis se nyní můžete těšit na řadu novinek, z nichž stojí za zmínku vylepšená umělá inteligence dinosaurů, možnost střílet ze dvou různých zbraní současně nebo volba hrát za oba hlavní protagonisty - Reginu i Dylana. Ti jsou vysláni na nebezpečnou misi do ohniska katastrofy, během které musí zachránit přeživší obyvatele města, vojenské základny a výzkumné laboratoře, kde se také nachází důležitá data. Více v recenzi PC verze hry příští týden.
zdroj: GH

jd

Nejnovější články