Bizarní svět v 3D akci Scrapland
zdroj: tisková zpráva

Bizarní svět v 3D akci Scrapland

8. 7. 2004 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Third-person 3D akční adventura Scrapland, vývojářského týmu Mercury Steam, je součástí vydavatelského plánu společnosti Enlight Travora Chana.

Je vyvíjena pro PC a Xbox a vydání je naplánováno na poslední čtvrtletí tohoto roku. Ztvárníte v ní roli robota sestaveného ze samého odpadního materiálu. Jeho jméno je D-Tritus. Spolu s ním se podíváte do města zvaného Chimera, obývaného samými takovými roboty. Je to jedno z nejnebezpečnějších míst na planetě Scrapland. Bizarnost Chimery ostatně dokazují i obrázky v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V průběhu hry a na cestě za odhalením pravdy okolo jedné vraždy prozkoumáte nejrůznější lokace tohoto města. Narazíte na spoustu nepřátel, ale také pár přátel. Scrapland má být plná zvratů a skýtat mnohá překvapení. Postupně se dostanete k ovládání řady různých robotů. Každý z nich bude mít jiné schopnosti, takže bude třeba zvážit, který je pro jakou situaci nejvhodnější. Silným aspektem hry budou i vozidla. Budete moci sestavit až devět různých lodí. Sbíráním nejrůznějších komponent si dopomůžete k různým obměnám svého prostředku. Neméně důležitou součástí hry jsou samozřejmě zbraně všeho druhu. Najdete zde laserové, energetické i jiné kousky.

Chybět nebude ani multiplayer. Zahrát si v něm bude moci až 16 hráčů. Tedy alespoň u xboxové verze. Počet hráčů podporovaný multiplayerem v PC verzy hry zatím oznámen nebyl. Herní módy budou rozmanité, od soubojů, po závody.
zdroj: homepagePC.IGN

korgull

Nejnovější články