Battlecruiser, Prince of Persia, Vegas
zdroj: tisková zpráva

Battlecruiser, Prince of Persia, Vegas

13. 6. 2003 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci vesmírných simulátorů se budou letos moci seznámit se společnostmi DreamCatcher a 3000AD připravovaným Battlecruiser Generations, ze kterého vám přinášíme sadu nových screenshotů.

Tento titul je již čtvrtým projektem v řadě a svým hráčům v celém tom ohromném, živoucím a dynamickém vesmíru poskytne naprostou volnost pohybu i konání. Do rukou dostanete skutečně masivní vesmírný koráb vybavený vším potřebným, včetně posádky. S ním pak přistanete na povrchu jedné z planet, kde se s jednotkou pěšáků vydáte na tažení proti nepřátelské základně...

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Battlecruiser galerie  ||  Prince of Persia galerie  ||  Vegas: Make it Big galerie

Hru Prince of Persia: The Sands of Time asi netřeba příliš představovat. Všichni jistě dobře víte, že jde o návrat slavné adventury, ovšem takový, který by měl napravit pošramocenou pověst 3D provedení posledního ze série úžasných orientálních dobrodružství a navázat na tradici a slávu především oněch nejúspěšnějších prvních dvou dílů. Společnost Ubisoft, tvůrce The Sands of Time, se se svým nadcházejícím dílem byla pochlubit i na letošní E3 a přede dvěma dny oznámila, že to přineslo první ovoce. Prince of Persia: The Sands of Time vyhrálo cenu "Nejlepší akční adventury", tedy jednu z těch prestižních cen, které uděluje nezávislý tým asi 40 předních kritiků z různých časopisů, novin, webzínů i televizí na E3. Hra jinak míří na všechny platformy, přičemž konzolové verze by měly být k dostání ještě letos a verze pro PC na začátku 2004.

V září tohoto roku by se měli pro změnu dočkat všichni ti, kdo rádi budují. Budovatelská strategie/simulace Vegas: Make it Big od Deep Red Games vás zasvětí do tajů úspěchu (případně i neúspěchu) skrývajícím se za lecjakými neony vyšperkovanými zdmi ohromných zábavních podniků a kasin. Hra je stavěna na vylepšené verzi enginu použitého i v Monopoly Tycoon. Cílem Vegas: Make it Big bude pochopitelně vymámit z návštěvníků vlastnoručně vybudovaného podniku co nejvíce peněz, přitom je učinit na vašem zábavním centru závislými, aby se často a rádi vraceli. Prostředků k tomu budete mít mnoho. Vedle různých zábavních záležitostí, přes stánky se suvenýry, občerstvení, diskotéky, striptýz, apod.
zdroj: HomeLANWP, PR

korgull

Nejnovější články