Balík nových ukázek z RTS Will of Steel
zdroj: tisková zpráva

Balík nových ukázek z RTS Will of Steel

24. 11. 2004 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Opravdu pořádný přírůstek dnes zaznamenala galerie ke hře Will of Steel.

Tento titul z dílny vývojářského týmu společnosti GMX Media se podle nových onformací zařadí do kategorie real-time strategií na konci února 2005. Dochází tedy k jistému odkladu.

Nejde však o úplně čistou RTS. Will of Steel totiž disponuje rovněž prvky RPG. V každém případě jde ale o hru 3D. Hráči v ní budou velet vojenskému praporu složenému z pěchoty, tanků, APC2, rozvědčíků a protiletadlové síly. Tak, jak se vám bude dařit plnit zadané mise, budete postupovat v kariéře a získávat přístup k dalším vojenským možnostem a volbám (např. různé druhy letecké podpory, speciální výsadek, aj.). Děj hry vás zavede na bojiště v Afghánistánu či Iráku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Specifikum Will of Steel ovšem spočívá především v možnosti ovládání hlasem. Hráč bude moci za pomoci určitých příkazů (kvůli realismu byly použity termíny typické pro komunikaci mezi velícím a jednotkami) ovládat nejen jednotky (jejich pohyb, taktiku, seskupování, aj.), ale i kameru a zadávat některé speciální příkazy, právě např. pro přivolání letecké podpory, ad. Tento způsob ovládání by měl být efektivnější a snazší než prosté použití myši a klávesnice, které zde bude samozřejmě možné také.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články