Bad Boys II a další plány společnosti US Action
zdroj: tisková zpráva

Bad Boys II a další plány společnosti US Action

19. 2. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vloni na podzim se do našich kin vřítil film Bad Boys II (Mizerové II) s Willem Smithem a Martinem Lawrencem a ačkoliv od premiéry snímku již nějaký ten měsíc uplynul, tvůrci Blitz Games doufají, že se dobře prosadí i stejnojmenná hra.

Bad Boys II je third-person střílečka, která stejně jako film uvede dvě hlavní postavy, kterými jsou členové protinarkotického týmu Mike Lowrey a Marcus Burnett. Hráč může hrát za kteréhokoli z nich, přičemž každý hrdina má mít specifické vlastnosti a dovednosti. Ty prověříte v 15 úrovních s několika hlavními cíly. Hra dále nabídne tzv. Bad Boy Rating systém, v němž je hráč hodnocen za špatně nebo dobře provedené akce. Z toho plyne, že hru bude možné projít buď jako hodný nebo jako zlý polda :)

Jak budou Bad Boys II na monitoru vypadat, prozrazují první pořádné screenshoty v galerii. U nás hru uvede v březnu společnost US Action (dříve Top Distributor) s lokalizovaným manuálem za cenu 559 Kč.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Dalším titulem, který US Action plánuje, je závodní arkáda Ford Racing 2, o které jsme se více rozepisovali v dřívějších zprávách. Hra se v ČR objeví příští měsíc s přeloženým menu a instalací, přičemž její cena bude překvapivě jen 299 Kč.

Z úplně jiného soudku pochází titul Steamland, ruská real-time strategie s parními roboty. Během 20ti misí povedete jednu ze dvou stran nepřátelských skupin robotů, kteří mezi sebou vedou válku. Na počátku hry dostane hráč k dispozici určité množství surovin a záleží jen na něm jakým směrem bude směřovat svoji ekonomiku. U nás začne US Action budgetovku Steamland prodávat taktéž v březnu 2004 za cenu 299 Kč. Poslední hrou, která byla ohlášena, je arkádová střílečka Extinction od CGS Software, která se v Česku začne prodávat rovněž od března a opět za 299 Kč (neplést se stejnojmennou pravěkou RTS od Rivalu, která však byla zatím pozastavena).
zdroj: PR, 3DGamers

kate

Nejnovější články