V Cityconomy se staráte o veřejné služby včetně odtahu vozidel
zdroj: tisková zpráva

V Cityconomy se staráte o veřejné služby včetně odtahu vozidel

10. 11. 2015 12:29 | Novinky | autor: Adam Homola |

Německé simulátory jsou pověstné svým velmi specifickým zaměřením a jinak tomu není v případě titulu Cityconomy. Nestavíte v něm město, nestaráte se o jeho občany, ale v roli majitele soukromé firmy zajišťujete pro město veřejné služby. Od sklízení a svozu odpadků či údržbu kanálů přes odtahování špatně zaparkovaných vozidel až po zastřihávání zeleně podél silnic.

Jednoduše se musíte postarat, aby mohlo velké a otevřené město fungovat i navzdory tomu, že roste. Se stále větším počtem obyvatel rostou i jejich požadavky a čím rychleji a lépe se vám je podaří plnit, tím dříve se dostanete nejen k dalším čtvrtím, ale také k lukrativním zakázkám. Vývojáři ze studia Nano Game slibují opravdu velké město se spoustou možností, aby vás hra jen tak brzy neomrzela.

zdroj: Archiv

Znalce techniky potěší autentické zpracování reálných vozidel včetně licence na německou značku MAN. Její automobily, náklaďáky a služební vozidla potkáte v Cityconomy na každém rohu. Ve městě funguje systém střídání dne a noci, nelineární systém zakázek a hra nabídne také multiplayerový mód.

Studio Nano Games sice pochází z Polska, ale hra vzniká pro vydavatele Astragon z Německa. Není tak pochyb o tom, že právě Německo bude pro hru pravděpodobně hlavním trhem. Cityconomy se na trh dostane už 2. prosince na PC a desítky obrázků jednotlivých vozidel najdete společně s klasickými screenshoty v galerii

Nejnovější články