Update rozšíří Company of Heroes 2 o nové mapy a nástroj na jejich tvorbu
zdroj: tisková zpráva

Update rozšíří Company of Heroes 2 o nové mapy a nástroj na jejich tvorbu

4. 11. 2013 18:55 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Chtěli zimu a chlad, dokonce proto vytvořili speciální engine, a také se toho dočkali. Snad i v míře větší, než si sami přáli. Vývojáři z Relicu se po mírně chladném přijetí válečné strategie Company of Heroes 2 snaží rozpálit zmrzlá srdce všech příznivců RTS série sérií updatů, které bezplatně nabízí nejenom obsah, ale i nové funkce.

Další takový update s názvem Turning Point vyjde v úterý 12. listopadu a přinese do hry jednu důležitou novou funkci, nové multiplayer mapy a dokonce i obsah navržený přímo hráči. Než si povíme detaily, mrkněte ale na video představující jednu ze dvou chystaných nových map.

...

Update Turning Point do hry přinese mapu Lazur Factory, kterou jste právě viděli na videu, a k tomu ještě mapu Rails and Metal. Dále update nabídne nástroj pro navrhování a sdílení vlastních multiplayer map s ostatními hráči, a k tomu dostanete čtveřici nových velitelů – vždy dva pro jednu stranu. Dva z těchto čtyř velitelů přitom navrhli členové CoH komunity během své návštěvy v Relicu letos v létě.

Podpora Steam Workshop pro snadné a přehledné sdílení hráčských výtvorů do CoH 2 tedy ještě v updatu Turning Point dostupná nebude, ale tvůrci ji v tiskové zprávě přímo zmiňují jako jednu z následujících priorit společně s dalšími možnostmi práce s modifikacemi.

V průběhu týdne se po úpravách na oficiální stránce objeví další detaily ohledně updatu Turning Point. Prezentaci obou nových map můžete ale sledovat už během přímého přenosu už zítra (5. listopadu) na Twitch TV kanálu Relicu, přičemž o den později (6. listopadu) vás na tom samém místě čeká prezentace nástroje na tvorbu map. Tak co, už je vám tepleji, fanoušci CoH?

Nejnovější články