Ujetá scifárna Albedo: Eyes from Outer Space mixuje řešení hádanek s klasickou střílečkou
zdroj: tisková zpráva

Ujetá scifárna Albedo: Eyes from Outer Space mixuje řešení hádanek s klasickou střílečkou

9. 4. 2015 18:45 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Již zítra vychází humorná a šestákovými sci-fi inspirovaná puzzle akce Albedo: Eyes from Outer Space. Hra vyjde pro PC a Mac v pátek 10. dubna, v Early Access programu je však dostupná již od října minulého roku a mnozí tak měli možnost hru vyzkoušet a podpořit tvůrce už průběhu vývoje. Nyní je však vývojářská odysea u konce a blíží se čas, kdy bude třeba vyřknout nad hrou finální verdikt.

Nejdříve se ale podívejte na trailer plný akce a sebevědomých prohlášení. Albedo: Eyes from Outer Space nabídne příběh nebohého hlídače, který se octne osamocený v odlehlé výzkumné základně daleko od dosahu autorit a jakékoli formy pomoci. John T. Longy, jak se náš hlavní hrdina jmenuje, se nechtě ocitne uprostřed probíhající mimozemské invaze jednookých monster a jeho úkolem je utéci do bezpečí.

Hratelnost se má skládat z čištění jednotlivých místností (kterých má být na dvě desítky), naplněných úkoly trápící nejen mozkové závity, ale i reflexy. Netřeba jistě dodávat, že na Johnových bedrech nevisí pouze osud jedné opuštěné laboratoře, ale také celého lidstva.

zdroj: Archiv

Za zmínku rozhodně stojí i fakt, že vývojářský tým jménem Z4G0 and Ivan Venturi Productions se skládá z jediného člověka – Fabrizio Zagaglia. To, vzhledem k podobě hry, budí přinejmenším respekt a zvědavost. Dvacítka místností se nemusí zdát jako příliš mnoho, autor však slibuje až 8 hodin kvalitním příběhem protkaného hraní. Uvidíme, určitě na Games čekejte recenzi.

Nejnovější články