PC verze Colin McRae Rally 2005 už za 2 měsíce
zdroj: tisková zpráva

PC verze Colin McRae Rally 2005 už za 2 měsíce

20. 7. 2004 21:21 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Codemasters dnes oficiálně potvrdila to, o čem většina hráčů stejně vůbec nepochybovala, tedy vývoj PC verze dalšího pokračování oblíbené závodní série - Colin McRae Rally 2005.

A co víc. Kromě této jistoty přibyla fanouškům ještě jedna, a to, že se na nový titul mohou těšit dokonce dříve než se původně předpokládalo. To znamená, že hra pro PC vyjde už v září, což je současně termín vydání konzolových verzí hry. Codemasters dospěli k tomuto rozhodnutí na základě četných žádostí ze strany příznivců série, kterým se nechtělo na závody čekat déle, než by čekali kolegové s konzolemi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Colin McRae Rally 2005 posouvá celou sérii opět o něco kupředu. Může se pochlubit novými vozidly (hra bude obsahovat celkem 30 plně simulovaných aut) i řadou dalších nových podnětů, které napumpují trochu toho adrenalinu do vaší krve. Zejména je tím myšlen nový herní mód - Career Challenge, ve kterém si hráč může projít sám svou vlastní kariérou jezdce závodů rallye, přičemž k dispozici budete mít velký výběr vozů různých výrobců. Samozřejmě nebude chybět ani McRae-centric 4WD Championship, kde ztvárníte roli Colina osobně a projedete si tak šest rallye závodů.

Dále si ještě budete moci zajezdit i v Rally a Stages módech, celkem se tak podíváte do devíti různých lokací - úplně nové německé rallye, britské, švédské, americké, australské, španělské, řecké a japonské. Každá z těchto rallye sestává z osmi etap. Pozadu nezůstane ani multiplayer s možností hry přes LAN nebo Internet až pro osm hráčů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články