Otestujte alfa verzi hororové multiplayerovky The Flock
zdroj: tisková zpráva

Otestujte alfa verzi hororové multiplayerovky The Flock

7. 11. 2014 17:42 | Novinky | autor: Adam Homola |

Asymetrická multiplayerovka s prvky hororu The Flock spěchá k vydání mílovými kroky. Vývojáři, což je mimochodem partička studentů, se s vývojem posunuli alfa fáze, do které se můžete přihlásit i vy. Není to ale tak, že by vývojáři stiskli tlačítko a ze stávající verze by se magicky stala alfa. Naopak na hře údajně zamakali a řadu prvků kompletně předělali, jak má dokázat nové video a obrázky.

Pořád jde zatím o ranou alfa verzi, což je z videa jasné - například animace běhu zdaleka není tam, kde by měla být, ale na podobné "drobnosti" mají vývojáři čas. V současné době je potřeba balancovat, ladit a upravovat herní systémy a právě kvůli tomu tvůrci potřebují pomoc od hráčů. Alfa The Flock bude fungovat pouze o víkendu (tento a minimálně další dva), aby mohli tvůrci během týdne zpracovat feedback a připravit na další víkend novou alfa verzi.

zdroj: Vlastní

V alfě je hratelný jeden level, ve kterém můžete hrát za monstra Flock i za osamoceného Carriera. Tvůrci se prý hodně snažili, aby se hraní za Flocky maximálně lišilo od hry za Carriera. Vedle toho tvůrci kompletně předělali grafiku, největší pozornost při tom věnovali světlům a stínům. Dává to smysl, když právě při hraní za Carriera je svícení nejen na cestu, ale hlavně na nepřátele, zásadní herní mechanika. Přibyly též další volitelné úkoly pro hru za Carriera a interface je reprezentován pouze skrze samotný Light Artifact, tudíž k narušení hororové atmosféry různými ikonami nedojde.

Jestli vás The Flock láká, můžete se do alfy přihlásit na oficiálním webu hry. Jde ale o alfu uzavřenou, takže ne každý si zahraje. Vzhledem k povaze hry se ale dá časem otevřená beta očekávat.

Nejnovější články