Některým hráčům v Evropě nejde nainstalovat Spider-Man 2 z fyzického nosiče
zdroj: Foto: Insomniac

Některým hráčům v Evropě nejde nainstalovat Spider-Man 2 z fyzického nosiče

24. 10. 2023 8:30 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Spider-Man 2 patří mezi jedny z nejlepších her letošního roku. Přestože jde o famózní ukázku toho, co konzole PS5 technicky dokáže, dobrodružství pavoučího dua má i svá technologická úskalí. Části hráčů v některých, převážně evropských zemích například nejde hra nainstalovat z fyzického disku.

Uživatelé na Redditu hlásí, že se jim instalace z Blu-raye zasekne na 36 %. Nepomáhá ani reklamace v obchodech, vyzkoušení jiného disku, odpojení PS5 od internetu nebo uvedení konzole do továrního nastavení. Proces zkrátka vždy skončí ve stejném bodě instalace. Podle přispěvatelů se chyba týká evropského trhu. Jmenovitě hlásí problémy lidé z Anglie, Itálie, Rumunska, Nizozemí, Malty, ale i České republiky. Najdou se však i případy v Mexiku. Chyba se týká jak normální, tak Digital Deluxe edice.

Není to jediná potíž, kterou nespokojení zákazníci zmiňují. „Po úvodní misi, když dosáhnu třetí úrovně, celá hra spadne a moje PS5 se restartuje a musí opravit pevný disk. Úplně pokaždé,“ stěžuje si ve vlákně uživatel Ok-Tone8000. 

V celkových prodejích hry bude mít zmíněné problémy zřejmě jen zlomek uživatelů, ale to jim samotným samozřejmě moc na radosti nepřidá. Insomniac Games ani Sony se zatím k případu nevyjádřilo. 

Nejnovější články